De activiteiten van Koninklijke Saan

Koninklijke Saan biedt een oplossing voor elk logistiek vraagstuk. Dat doen wij vanuit verschillende vakgebieden, die wij - afhankelijk van de opdracht - kunnen combineren.

De activiteiten van Koninklijke Saan zijn: industriële verhuizingen, kraanverhuur, verhuizingen, en evenementenlogistiek.
Op deze pagina’s (klik op de links) vindt u meer informatie over de diensten die wij binnen deze verschillende activiteiten bieden.Koninklijke Saan: onze specialismen

Bij de uitvoering van projecten worden vaak meerdere specialismen gecombineerd. Voor meer informatie over de uitvoering van grote of kleine projecten kunt u contact opnemen met één van de betreffende afdelingen. Als u niet zeker weet welke afdeling u moet hebben, kunt u contact opnemen met onze hoofdvestiging in Diemen. Onze medewerkers daar helpen u graag verder.


Meer informatie

Algemene informatie over Koninklijke Saan vindt u via de homepage op de pagina’s Over Saan, NieuwsProjecten en Contact.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.Wilt u meer films bekijken van Koninklijke Saan? Ga dan naar onze speciale film & video's pagina. Of het nu gaat om de verschillende activiteiten, het nieuwste materieelspeciale evenementen of voorbeelden van projecten die Saan heeft uitgevoerd, u ziet in een paar minuten wat de expertise van Saan inhoudt.

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen