Nieuws

apr 26


26-4-2017 12:48  RssIcon

Plezier voor twee in de cabine van Saan tijdens jubileum tour

Truck Tour Tilburg 2017 

Zondag 23 april werd de jaarlijkse Truck Tour in Tilburg georganiseerd. De tour had dit jaar een extra feestelijk tintje omdat de tocht voor de 30ste keer georganiseerd werd. De Truck Tour is een schitterend evenement voor zowel de mensen met een beperking, als voor de vrachtwagenchauffeurs en begeleiders. Allemaal lachende gezichten bij de Truck Tour en de gezelligheid was in de wijde omtrek te horen. Een onvergetelijk dag waar de meeste deelnemers al weken naar uitkeken. Ook dit jaar was Koninklijke Saan natuurlijk weer van de partij en reed met 3 vrachtwagens mee.

Plezier voor 2 in de cabine van Saan
Plezier voor 2 in de cabine van Saan

Zo’n 270 vrachtwagens reden in een lange stoet de route van 90 kilometer door heel Tilburg. Zoals altijd was er weer een warm onthaal met veel zwaaiende mensen langs de route. Het publiek werd natuurlijk met luid getoeter bedankt voor hun aanwezigheid. Er reden ook weer 240 motorrijders mee. Zij zorgden ervoor dat het verkeer bij kruisingen werd tegengehouden zodat de vrachtwagens konden doorrijden.

Plezier voor 2 in de cabine van Saan
Plezier voor 2 in de cabine van Saan

De Truck Tour eindigde tegen 16.00 uur op bedrijventerrein Het Laar. En met een brede glimlach op de gezichten van alle deelnemers werden onze bestuurders bedankt. Op de Saan-vrachtwagens reden dit jaar: Cons Beekman, Cor van Dongen en Harold Baijens.

Plezier voor 2 in de cabine bij Saan

(bovenstaande foto van Hellc@tPhotograph)


Hieronder is de video te zien van Robert de Wit met hierin alle Trucks, Ambulances, Motoren etc. van de Truck Tour 2017 Tilburg. Op 45 seconden komen de vrachtwagens van Saan al voorbij. 

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen