Nieuws

mei 9


9-5-2017 15:18  RssIcon

Nederlandse Inkoopcombinatie Bouwbedrijven verlengt contract tot mei 2018

Gezien de succesvolle samenwerking tijdens de afgelopen jaren hebben Rinus Reimert, directeur van de Nederlandse Inkoopcombinatie Bouwbedrijven (NiCB), en Martijn Smittenaar, commercieel manager kranen van Koninklijke Saan, op vrijdag 5 mei hun handtekeningen gezet onder de nieuwe inkoopcontracten voor kraanverhuur.

NicB, NicW en HBiC verlengen kraanverhuurcontract met Saan

links: Rinus Reimert (NiCB) en rechts: Martijn Smittenaar (Saan)


Naast NiCB zijn hierbij ook de inkoopcontracten getekend met de Nederlandse Inkoopcombinatie Wegenbouw (NiCW) en Hout- en Bouw Inkoopcombinatie (HBiC). Partijen zetten hiermee hun samenwerking voort tot tenminste 30 april 2018. De NiCB, NiCW en HBiC zijn actieve inkoopcombinaties voor aangesloten middelgrote bouwbedrijven, wegenbouwers, aannemers en houtskeletbouwers. Deze inkoopcombinaties hebben volledige contracten voor alle gangbare productgroepen die in het bouwproces nodig zijn. Ook algemene zaken zoals: telefonie, verzekeringen, energie etc., worden gezamenlijk ingekocht met veel voordeel voor de leden.

 

Martijn Smittenaar: “Sinds 2015 hebben wij al een contract met het NiCB en daar kwamen in 2016 de contracten voor de NiCW en de HBiC bij. Wij zijn er trots op dat deze nu weer zijn verlengd. De leden van de inkoopcombinaties kunnen bij ons bemande mobiele kranen, telekranen, torenkranen en minikranen inhuren. Verder leveren we ook nog bouwlogistieke diensten zoals: opslag, transport, intern transport, advies en projectmedewerkers. Onze toegevoegde waarde is dan ook dat men bij ons terecht kan voor de totale logistiek.”


 

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen