Nieuws

mei 22


22-5-2017 15:27  RssIcon

Uit handen van Eric Sens, voorzitter van de Branchevereniging Erkende Projectverhuizers, ontvingen Rutger Alferink, algemeen directeur Koninklijke Saan en Jorien Stoop, Key-accountmanager Saan Verhuizingen, op 22 mei de EPV Award ‘Erkende Projectverhuizer van 2017’. De Award wordt jaarlijks toegekend op basis van de resultaten van onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd onder opdrachtgevers van kantoren, bedrijven en instellingen.Trots op 120 jaar vakmanschap

De EPV Award is een mooi compliment voor de medewerkers van Saan Verhuizingen. Rutger Alferink: “Saan bestaat dit jaar 120 jaar, en verhuizen was de basis voor het logistieke bedrijf dat we nu zijn. Met daadkracht, optimisme en vindingrijkheid werden kansen gezien en benut. Daardoor zijn we ons altijd blijven ontwikkelen. Ook nu de verhuismarkt het niet gemakkelijk heeft blijven wij ons vernieuwen en verjongen. Met Jorien Stoop, onze nieuwe Key-accountmanager, zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. Maar onze klanten kunnen wel nog steeds vertrouwen op die 120 jaar vakmanschap. De EPV Award is voor mij het bewijs dat we daarin de juiste keuzes maken”.

EPV Award

De EPV Award is bedoeld om de waardering van de klant voor Erkende Projectverhuizers op basis van aspecten als kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit tot uitdrukking te brengen. De klantwaardering is openbaar op www.erkendeprojectverhuizers.nl en vormt een belangrijk onderdeel van het EPV branchekeurmerk, dat de klant de zekerheid biedt van dé specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen. De Award is in 2013 in het leven geroepen om positieve aandacht te geven aan het vakmanschap en de kwaliteit van gecertificeerde Erkende Projectverhuizers en vooral ook om de teamprestatie van de verhuismedewerkers zichtbaar te maken. De EPV Award is uniek doordat niet een jury, maar het klantoordeel beslissend is. Klanten kunnen verhuizers op in totaal 15 aspecten beoordelen. Het bedrijf met de meeste tevreden klanten wint de Award.

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen