Nieuws

jul 7


7-7-2017 10:28  RssIcon

Saan heeft het brandweerteam naar een tijdelijke locatie verhuisd 

Saan verhuist Brandweer Amsterdam-Amstelland 

Afgelopen week heeft Koninklijke Saan in 4 dagen tijd ‘Brandweerkazerne Nico’ bij de IJtunnel in Amsterdam verhuisd. Als onderdeel van de bouwprojecten van de Brandweer Amsterdam-Amstelland wordt Kazerne Nico grondig gerenoveerd. De verhuizing van het brandweerteam met al hun persoonlijke spullen naar hun tijdelijke huisvesting op het marine terrein is voorspoedig verlopen. 


Saan verhuist Brandweer Amsterdam-Amstelland 

De verhuizers zijn voor het weekend als eerste gestart met de fitness ruimte waar er letterlijk kilo’s werden verzet. Dat er geen enkele lift aanwezig was in de kazerne, was voor de verhuizers de grootste logistieke uitdaging. Daarom is er gebruik gemaakt van verschillende verhuismethodes zoals ladderliften en verhuiswagens met hoge klep. Bijna de volledige inventaris is dan ook via het dak of door de ramen van de kazerne verhuisd.


Saan verhuist Brandweer Amsterdam-Amstelland  

Omdat het brandweerteam op een tijdelijke locatie zit, is het overgrote deel van de inventaris door Saan opgeslagen gedurende deze renovatieperiode. Na de oplevering van de gerenoveerde kazerne, dit wordt naar verwachting eind 2017, zal Saan alles weer terug verhuizen naar kazerne Nico.


Saan verhuist Brandweer Amsterdam-Amstelland 

 

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen