Nieuws

sep 14


14-9-2017 16:06  RssIcon

Vandaag tekenden Anton Vis van de Organisatie voor Erkende Verhuizers en Rutger Alferink, Algemeen directeur van Koninklijke Saan het contract voor de samenwerking met Verhuiscollege. Verhuiscollege is het opleidingsinstituut van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Saan Verhuizingen levert vanaf oktober 2017 op haar vestiging in Diemen een praktijklocatie en een docent voor de opleiding Projectverhuizer.Praktijklocatie dicht bij de klant

Verhuiscollege werkt samen met verhuisbedrijven aan de uitbreiding van het aantal praktijklocaties bij Erkende Verhuizers in huis. Zo brengt men de vakopleidingen dichter bij de ondernemers en worden re reistijden van werknemers die opleidingen volgen verkort. Op dit moment wordt bij Saan Verhuizingen in Diemen de lesruimte gereedgemaakt. De docent, Charl Mulder, is gestart met het voorbereiden van de lessen. In oktober start de pilot bij Saan. Charl is een echte praktijkman, met ruime ervaring op het gebied van grote projectverhuizingen. Hij kent de kneepjes van het vak en vindt het leuk om zijn kennis te delen. Voor hem is dit een mooie nieuwe uitdaging naast zijn verhuiswerkzaamheden bij Saan.


Verhuiscollege

Verhuiscollege wil als toonaangevende praktijkopleider iedereen die actief is in de verhuisbranche inspireren om zich te blijven ontwikkelen, hun ambities te realiseren en de expert in zichzelf naar boven te halen. Bij Verhuiscollege staat uiteraard het verhuisvak centraal maar minstens zo belangrijk is de omgang met klanten en collega’s, veiligheid en fysieke belasting. Een opleiding van Verhuiscollege stelt de cursist in staat zijn werk beter uit te voeren, zowel technisch als communicatief en met respect voor zijn eigen welzijn en zijn omgeving. De opleidingen en cursussen van Verhuiscollege zijn te volgen voor werknemers van SOOB afdragende bedrijven.


Saan Verhuizingen

Bij Saan Verhuizingen kan de klant vertrouwen op 120 jaar vakmanschap: dit jaar viert Koninklijke Saan de oprichting van het bedrijf in 1897. In het Saan Museum – waar de bijzondere historie van het bedrijf tot leven komt – werden vandaag de handtekeningen gezet onder het contract voor de levering van de praktijklocatie en de docent. Gedurende haar hele geschiedenis heeft Saan altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de branches waarin het bedrijf werkzaam is. Het verhuisbedrijf, dat dit jaar de Award Erkende Projectverhuizer van 2017 in de wacht sleepte, levert op deze manier weer een mooie bijdrage aan de verdere professionalisering van de Verhuisbranche.


 

 

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen