Nieuws

nov 2


2-11-2017 15:45  RssIcon

De voorbereidingen waren al een tijd aan de gang, maar nu gaat het dan echt gebeuren. Deze week is de verhuizing gestart van King Nonwovens B.V. Gefaseerd vindt de verhuizing van het complete machinepark, kantoorwerkplekken, magazijn en archief naar Zeewolde plaats. Saan Industriële Verhuizingen verzorgt samen met partner Yourtech de complete bedrijfsverhuizing.King Nonwovens is begin 2000 opgericht door de eigenaren Bart van der Hart en Jan van Leeuwen. Het bedrijf is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in nonwovens: textiel dat op een technisch hoogwaardige manier is geproduceerd en dat bestaat uit synthetische en/of natuurlijke vezels die met een speciale techniek met elkaar verbonden zijn. Zo worden nonwovens bijvoorbeeld toegepast in meubels, op het dak, in de tuin en in auto’s. Mede doordat King Nonwovens wikkel-, snij-, en printfaciliteiten in eigen huis heeft, is men in staat echt maatwerk te leveren. Nu, 17 jaar later, is het tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie.
Afgelopen maanden is hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe pand aan de Nobelweg op bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde. De bouw is in maart gestart en het pand is afgelopen maand opgeleverd. De verhuizing naar het nieuwe pand is uitbesteed aan Saan en Yourtech. King Nonwovens, Saan en Yourtech hebben gezamenlijk de verhuizing gedetailleerd voorbereid met een plan van aanpak en een draaiboek met een heldere taakverdeling en een strakke planning. De verhuizing van King Nonwovens wordt medio december afgerond.
Saan Industriële Verhuizingen en Yourtech klaarden samen al eerder omvangrijke klussen als deze. Al jaren werken beide bedrijven samen bij complexe machineverplaatsingen, het verplaatsen van productielijnen en complete bedrijfsverhuizingen als deze. De teams zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en er wordt altijd met plezier samengewerkt.

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen