Visie

In een wereld waarin onze opdrachtgevers steeds complexere logistieke vraagstukken hebben, wil Koninklijke Saan groeien, door dé specialist te zijn in de niches waarin zij opereert. Dit doet zij door continu te innoveren, op een betrouwbare en maatschappelijk betrokken en verantwoorde wijze.

Klantambitie

De ambitie van Koninklijke Saan is haar relaties de optimale oplossing op het gebied van transport en/of logistiek te leveren op een efficiënte, effectieve, veilige en vriendelijke wijze. Deze ambitie komt voort uit de kernwaarden van Koninklijke Saan.

In het werk dat Saan uitvoert is de mens, de medewerker, de belangrijkste factor. Hierin kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Wij vragen daarom van hen oplossingsgerichtheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en betrokkenheid.

Koninklijke Saan is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van industriële verhuizingenkraanverhuur, verhuizingen, en evenementenlogistiek. Deze specialismen zijn onderverdeeld in aparte business units, maar de krachten kunnen ook gebundeld worden en gecombineerd met alles wat daaromheen aan expertise of werkzaamheden nodig is.

Dit alles gebeurt met uitstekend materieel en hulpmateriaal en wordt ondersteund door moderne automatiseringssystemen. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden: om de juiste kwaliteit te kunnen leveren, leven wij met name op het gebied van veiligheid strenge procedures na.

 

Brancheverenigingen

Koninklijke Saan is aangesloten bij verschillende brancheverenigingen, zoals de Vereniging Verticaal TransportTransport en Logistiek Nederland, de Organisatie voor Erkende Verhuizers en Erkende Poject Verhuizers.

Wilt u een indruk krijgen van de wijze waarop Koninklijke Saan werkt? Lees hier dan meer over projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. 

klantambitie Koninklijke Saan

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen