Saan Ruttrans

Saan Ruttrans is ontstaan uit de samenwerking tussen Koninklijke Saan en het Roemeense Ruttrans. Dit bedrijf was met name actief in de bouw en bezat al een aantal kleine, verouderde kranen. In mei 2005 werd het contract voor de joint venture Saan Ruttrans getekend.  
 

Locatie

Saan Ruttrans is gevestigd in Cluj-Napoca, na Boekarest de grootste stad van het land. Cluj heeft een gunstige ligging in het economische hart van noordelijk Roemenië. De vestiging zelf bevindt zich op een industrieterrein aan de noordwestelijke rand van de stad, op korte afstand van de aansluiting op de E81.  
 

Voordelen voor beide partijen

De oprichting van Saan Ruttrans had voor beide partijen belangrijke voordelen. Koninklijke Saan kon zich in de sterk in ontwikkeling zijnde Oost-Europese markt verder uitbreiden. Ruttrans, toeleverancier voor de bouw en al in het bezit van een aantal kranen, had behoefte aan goed materieel. Ruttrans bracht de goed gelegen vestiging en de kennis van de Roemeense markt in, Koninklijke Saan de kranen. Een uitstekende basis voor een prima samenwerking.  

De Roemeense medewerkers van Saan Ruttrans hebben een gedegen opleiding naar Nederlandse standaard gekregen. Bovendien wordt de technische dienst in Cluj met raad en daad terzijde gestaan door Nederlandse collega’s. Op deze manier is door Saan zowel materieel als kennis naar Roemenië geëxporteerd.
 

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website van Saan Ruttrans

Saan Ruttrans

Inloggen