Voorbereiding en trajectverkenning

Voorbereiding en trajectverkenningAls er door uitzonderlijke hoogte, breedte, lengte of afwijkende vormen speciale eisen worden gesteld aan het vervoer, dan krijgt u van ons eerst een transportadvies. We verkennen in dat geval de route en stellen een draaiboek op. Uiteraard verzorgen wij ook alle benodigde vergunningen en ontheffingen.

Draaiboek voor transport

Voor aanvang van het transport stellen wij in overleg met u een compleet en gedetailleerd draaiboek op, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. In samenspraak met lokale overheden zoeken wij naar de best mogelijke route voor het transport.

Routeverkenning

Indien nodig zorgen wij voor een nauwkeurige en uitgebreide routeverkenning. We meten de geplande route na en brengen deze in kaart. Ook met knelpunten in het traject, zoals stoplichten, verkeersborden, viaducten, bruggen en spoorwegovergangen wordt rekening gehouden. Indien mogelijk zorgen wij voor tijdelijke verwijdering van verkeersborden, portalen en verkeerslichten. Een andere mogelijkheid is het omzeilen van deze obstakels door een alternatieve route te kiezen. Door deze uitvoerige trajectverkenning komen wij – en u – niet voor onaangename verrassingen te staan.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht.

CAPTCHA Afbeelding

Verzenden           
Inloggen