Machineverplaatsingen

MachineplaatsingenOf het nu om de verplaatsing van één enkele machine gaat of om de verhuizing van een complete productielijn, de ervaren machinetransporteurs van Koninklijke Saan zorgen voor een perfect op elkaar afgestemde combinatie van transport, plaatsing en desgewenst de demontage en montage van uw machines.

Onze expertise strekt zich uit van het verhuizen van grafische drukpersen tot de plaatsing van MRI-scanners en van het plaatsen van roltrappen en liften tot de verplaatsing van machinelijnen in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met machineplaatsingen in de verpakkingsmiddelenindustrie, de installatietechniek en de medische sector.
Voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd vindt u op de projectpagina’s.

Meer dan alleen machineverhuizingen

Hoe complex een machineverplaatsing is, hangt niet alleen af van de afmetingen en het gewicht van de desbetreffende machines. Ook de bereikbaarheid van de locatie speelt daarbij een rol, en uiteraard de mate van nauwkeurigheid die bij de machines vereist is.
Wij zijn sterk in het verplaatsen van machines zonder dat de productie hiervoor hoeft te worden stilgelegd. Dankzij ons gespecialiseerde hulpmateriaal kunnen wij ook in de kleinste ruimte grote en zware machines verplaatsen, waardoor de productie gewoon door kan gaan.

Machineverhuizingen van A tot Z

MachineverplaatsingenUw machineverhuizing kan door ons van A tot Z worden uitgevoerd. Wij spreken het gehele traject samen met u tot in detail door. Samen met onze deskundige medewerkers wordt een compleet draaiboek voor de verhuizing gemaakt.

Voor het transport wordt ons eigen gespecialiseerde en uitstekend onderhouden materieel ingezet. Desgewenst kunnen onze ervaren en speciaal opgeleide machinetransporteurs de demontage en montage van uw machines ook voor hun rekening nemen. Indien nodig werken wij samen met gespecialiseerde partners op het gebied van elektrotechnische werkzaamheden. Ook de coördinatie van het werk van andere betrokken partijen kunnen wij voor onze rekening nemen.

Hulpmiddelen voor machinetransport

Bij een machineverplaatsing maken we gebruik van diverse hulpmiddelen. Een paar voorbeelden:
  • heftrucks
  • compacte machinekranen / machineheffers
  • hydraulische sledesystemen
  • vijzels
  • hijs- en hefportalen
Onze eigen technische dienst ontwikkelt en vervaardigt regelmatig nieuw hulpmateriaal, toegespitst op de machine waarmee of de locatie waarop wij aan het werk zijn. Natuurlijk zijn al onze materialen voorzien van een geldig certificaat.

Verhuizen van gevoelige apparatuur

Ook met het verhuizen van laboratoriumapparatuur, computerapparatuur, telecomapparatuur en schakelkasten heeft Koninklijke Saan ruime ervaring. De verhuizing van gevoelige apparatuur kunt u dus eveneens met een gerust hart aan ons overlaten.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht.

CAPTCHA Afbeelding

Verzenden           
Inloggen