Bedrijfsverplaatsingen

BedrijfsverplaatsingenDe verhuizing van uw complete bedrijf is niet alleen complex, maar bovenal enorm ingrijpend. U wilt uiteraard dat de werkzaamheden in uw bedrijf zoveel mogelijk kunnen doorgaan. Koninklijke Saan heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Wij kunnen onze activiteiten zodanig organiseren, dat uw productieprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing. Zo is uw bedrijf in een zo kort mogelijke tijd weer volledig operationeel.
 
Wij hebben de volledige controle over de planning van de uitvoering. Waar nodig zijn we in staat om direct bij te sturen door middel van een omvangrijk aanbod van eigen medewerkers en materieel.

Specialist in complexe verhuisopdrachten

Industriele verhuizing, bedrijfsverplaatsingOf het nu gaat om de verhuizing van enkele machines of de verhuizing van een totale productielijn: een industriële verhuizing kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Om dit soort omvangrijke opdrachten in de juiste banen te leiden en optimaal te begeleiden, verzorgen onze ervaren medewerkers graag de coördinatie van uw gehele verhuisproject. Van opname en offerte tot uitvoering en nazorg. In veel gevallen is teken- en engineerwerk noodzakelijk om de beste werkwijze voor een opdracht te bepalen. Ook dit verzorgt Saan graag voor u.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht.

CAPTCHA Afbeelding

Verzenden           
Inloggen