Exceptioneel transportExceptioneel transport

Koninklijke Saan biedt meer dan alleen speciaal transport. Wij leveren maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen. Van enkelvoudige machineplaatsingen of relatief eenvoudige transporten tot complete bedrijfsverplaatsingen. Om wat voor vorm van exceptioneel transport het ook gaat, wij nemen u graag al uw werk uit handen. En ook alle zorg daaromheen, zoals de projectvoorbereidingengineering en het regelen van vergunningen en ontheffingen!

Elk exceptioneel transport is voor ons speciaal

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Omdat wij naast exceptioneel transport ook actief zijn op het gebied van kraanverhuur en verhuizingen kunnen wij u door het combineren van onze specialismen van A tot Z van dienst zijn. Dat maakt speciaal transport van Koninklijke Saan praktisch, efficiënt, overzichtelijk en kostenbesparend.

Ervaren vakmensen

Dagelijks zijn onze zeer ervaren projectleiders, accountmanagers, planners en technici betrokken bij de meest uiteenlopende projecten. Goed opgeleide en ervaren vakmensen leveren dagelijks in heel Europa prestaties waar Saan trots op is. Meedenken over en anticiperen op uw vraagstukken omtrent exceptioneel transport is voor onze medewerkers dagelijks werk. Een team van gemotiveerde specialisten staat klaar om uw opdracht uit te voeren.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht.

CAPTCHA Afbeelding

Verzenden           
Inloggen