Over Kraanverhuur

Koninklijke Saan levert maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Wat Saan onderscheidt van anderen is dat wij op basis van uw wensen onze dienstverlening op uiteenlopende terreinen tot één geheel kunnen combineren.

Het assortiment hijskranen dat u bij Koninklijke Saan kunt huren is zeer divers. In de Saan-hijstabel ziet u welke kraan u kunt inzetten. Onze productspecialist komt graag bij u langs voor een opname van het werk en een passend advies. 

Saan levert bemande kranen. U kunt vertrouwen op de deskundigheid en ervaring van onze kraanmachinisten. Wij leveren ook de benodigde hulpmaterialen, zoals kubels, blokkenklemmen of draglineschotten. Naast de verhuur van kranen verzorgen wij voor u alles wat daaromheen nodig is, evenals vergunningen en ontheffingenen het maken van hijs- en veiligheidsplannen. Praktisch, efficiënt en overzichtelijk. 


Wij kunnen u de volgende kranen leveren:
- mobiele telekranen
- mobiele torenkranen
- hoogwerkers en verreikers
- speciale kranen

Afhankelijk van uw opdracht bundelen wij de krachten van onze specialismen hijskraanverhuur, verhuizingen en industriële verhuizingen. Wij kunnen tevens zorgen voor verkeersregelaars die op locatie het verkeer in goede banen leiden. Zo worden gevaarlijke verkeerssituaties voorkomen.

Saan Bouwlogistiek

Natuurlijk kunt u bij ons gewoon hijskranen huren, maar Saan doet veel meer. Samen met haar opdrachtgevers zorgt Saan voor efficiëntere, kostenbesparende en duurzamere logistiek op en om bouwprojecten. Dat doen we door in het voortraject al mee te denken over de optimalisatie van de logistieke processen. U leest hierover meer op de pagina's over Bouwlogistiek.

Kraanverhuur: onze opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Saan komen uit vele verschillende branches. Wij verhuren bjivoorbeeld kranen aan aannemers, maar ook aan o.a. installatiebedrijven, de petrochemische industrie, evenementenbureaus, filmmaatschappijen, telecombedrijven en overheidsdiensten zoals politie en brandweer. Bekijk voor een impressie een aantal door ons uitgevoerde projecten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kraanverhuur vestiging in Diemen of onze vestiging in Tilburg


Kraanverhuur: onze opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Saan komen uit vele verschillende branches. Wij verhuren bjivoorbeeld kranen aan aannemers, maar ook aan o.a. installatiebedrijven,

Kraanverhuur: onze opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Saan komen uit vele verschillende branches. Wij verhuren bjivoorbeeld kranen aan aannemers, maar ook aan o.a. installatiebedrijven,
Bekijk hier de film over Saan Kraanverhuur.

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen