Saan Bouwlogistiek: Duurzamer en efficiënter samenwerken

Saan BouwlogistiekAl sinds jaar en dag denkt Koninklijke Saan mee met haar opdrachtgevers in de bouw om transporten en kraanbewegingen zo slim mogelijk te laten verlopen. Sinds kort scharen we deze activiteiten onder de naam Saan Bouwlogistiek.

Bouwen verandert

Bouwbedrijven en hun toeleveranciers hebben te maken met steeds lastiger procedures, kortere doorlooptijden van bouwprojecten, krappere budgetten en minder mankracht. Men werkt steeds vaker in beperkende omstandigheden. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer binnenstedelijke bouwprojecten. En daar komt de roep om meer duurzame bouwproductie vanuit opdrachtgevers en overheden nog eens bij. De bouw verandert. En vraagt dus om duurzamere en efficiëntere logistieke oplossingen. Saan Bouwlogistiek heeft, als ervaren logistiek dienstverlener de know how in huis om bouwbedrijven die oplossingen te bieden!

Saan Duurzaam onderweg

Wist u trouwens dat Koninklijke Saan eind 2012 werd gecertificeerd op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder? Saan is duurzaam onderweg! U leest er alles over op onze MVO-pagina’s.

Meer informatie

Meer weten over Saan Bouwlogistiek? Bel: 020-6606060, of stel uw vraag via het contactformulier hiernaast.

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht.


CAPTCHA Afbeelding

Verzenden           
© 2011-2013 Koninklijke Saan B.V.Gebruikersvoorwaarden | Privacy | Created and maintained by WSI Webexperts

Ga naar de mobiele website

Inloggen