Speciale kranen

Koninklijke Saan beschikt over verschillende speciale kranen. Voor moeilijk bereikbare plekken of voor hijswerk in een kleine ruimte kunt u bij Saan mini-kranen en mini-rupskranen huren. Deze kranen worden bijvoorbeeld ingezet voor inpandig hijswerk en hijswerk op andere zeer krappe locaties. Door de lage vloerbelasting is de inzet van mini-kranen al snel mogelijk.

Linmac

De Linmac mini-rupskraan is een zeer compacte kraan die veel wordt ingezet voor inpandig hijswerk. De Linmac is bijzonder geschikt voor hijswerkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties.

Minikraan

Saan beschikt over de meest compacte en veelzijdigste minikraan van dit moment. De minikraan is uitermate geschikt voor inpandig hijswerk. Deze minikraan functioneert zowel op de dieselmotor als op elektra en is moeiteloos naar krappe locaties te manoeuvreren. Meer weten? Download dan de leaflet over de minikraan.

16-tons elektrische heftruck

Deze compacte heftruck is uniek in Europa. Hij is uitgerust met uitschuifbare ballast en is slechts 1,52 meter breed. De heftruck kan  uitgerust worden met zowel heftrucklepels als een uitschuifbare hijsarm met een haakhoogte tot wel 6,7 meter.  Daardoor is deze compacte heftruck zeer veelzijdig inzetbaar.
Door de elektromotor is de heftruck fluisterstil en schoon. Met onze 16-tons elektrische heftruck kunt u op plekken komen die normaalgesproken niet bereikbaar zijn met een heftruck met een vergelijkbare capaciteit. De uitgebreide details vindt u in onze leaflet over de 16-tons elektrische heftruck.

Assortiment kranen

Naast deze speciale kranen kunnen wij u de volgende kranen leveren:

- mobiele telekranen
mobiele torenkranen
- hoogwerkers en verreikers

speciale hijskranen
Inloggen