Projecten video's

Koninklijke Saan heeft een aantal aansprekende projecten in beeld gebracht zoals het vervoer van een Chinook helikopter van Amerika naar Nederland en het CSWE renovatie project van de Amsterdamse metrostations. Zo krijgt u een goede indruk van de project aanpak van Saan. Meer bijzondere projecten die Saan de afgelopen jaren voor verschillende opdrachtgevers heeft uitgevoerd, vindt u onder projecten.

Tijdens de verbouwing van de E- en F-pier op Schiphol is een spant van 65 ton staal de lucht in gehesen door twee Saan telekranen tegelijk om de pieren te verbinden. In verband met de veiligheid van het vliegverkeer was het niet toegestaan boven de 45 meter te hijsen. Bekijk hier de film van Schiphol TV:

 

In opdracht van ID&T stond Saan met 2 kranen in de ArenA voor de opbouw van de Sensation show "Welcome to the Pleasure Dome". Het enorme podium van ca. 100 ton was de grootste uitdaging in verband met de onder de vloer gelegen parkeergarage van het stadion. Bekijk hier de reportage van KLM:

 

Saan assisteert Van der Tol Hoveniers tijdens het plaatsen van een kunstwerk bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De Zebra watertafel (572 x 211 cm uit een stuk) van terrazzo weegt 7000 kilo en is ontworpen door Juurlink & Geluk.

 

Bekijk hier een film over de verbouwing op Schiphol om het security-proces voor de reiziger in de toekomst soepeler en comfortabeler te maken. Om te komen tot een nieuwe centrale security-doorgang tussen de E- en F-pier assisteert Saan bij de verplaatsing van de gevel:

 

Bekijk hier de time-lapse hoe Saan de eerste spanten van station Noord bij het Buikslotermeerplein plaatst. Deze spanten vormen het hart van de 132 meter lange kap van het nieuwe station van de Noord/Zuidlijn, met het hoogste punt op 13 meter boven het perron.

 

 

Bekijk hier de reportage van dichtbij.nl hoe Saan de historische kraan van het Entrepotdok in Amsterdam verwijdert. Deze oude Figee kraan uit 1951 is gerenoveerd in Zaandam en door Saan ook terug geplaatst.

 

 

Kijk hier hoe de cable camera van de NOS over het Damrak 'vliegt' tussen twee Saan kranen over de hoofden van de toeschouwers tijdens de kroning van Koning Willem-Alexander. De afstand tussen de kranen is 300 meter. Eén kraan staat op het Rokin en de andere kraan op de Nieuwezijds Voorburgwal:Bekijk hier hoe Saan de reactoren voor de nieuwe fosfaatfabriek van RWZI plaatst. Omdat de 400 tonner van Saan niet beschikbaar was, is deze ingehuurd bij een concullega:


Bekijk hier de industriële verhuizing van deze Britse Centurion van 50 ton uit het Legermuseum Delft:


Er zijn twee kranen van Saan in actie in deze spannende korte film: 'Join the cloud, Elsevier Nextens.' Bekijk de film hieronder:


Er zijn drie Saan kranen in actie tijdens de demontage van Kraan 13 op de NDSM-werf in Amsterdam.
Bekijk hier deze prachtige video van een versnelde demontage op 23 en 24 juli 2013:


De NOS heeft een video gemaakt van de verhuizing van de Koningssloep voor restauratie.
Kijk hieronder naar deze industriële verhuizing:

 

We voerden een pilot opdracht uit samen met DAEL voor Huawei, die de uitrol voor T-Mobile doet voor het nieuwe 4G netwerk. T-Mobile maakte een leuke promotiefilm voor het nieuwe netwerk, en daarop zijn onze werkzaamheden goed te zien!


Hart van Nederland heeft een reportage gemaakt van het inhijsen van NASA ruimtevaartonderdelen door een gat in het dak van de Jaarbeurs in Utrecht:


Bekijk het uithijsen en transport van een rotor uit de Dongecentrale, in opdracht van Alstom Power Service. De film werd gemaakt in opdracht van onze gespecialiseerde partner Holland Packing:


Bekijk de verhuizing van de historische Epposteen van Rinsumageest naar het Friesch Museum:


Bekijk hoe Saan de Pantsertrein 'Stefanik' bij het Spoorwegmuseum in Utrecht op het spoor plaatst:


Bekijk de Saan Bouwlogistiek tijdens het plaatsen van prefab badkamers voor BAM Utiliteitsbouw:


Saan tijdens het transport en plaatsen van 'Passenger Boarding Bridges' op Schiphol:


Bekijk de internationale turnkey verhuizing van een Boeing Chinook CH-47 helikopter:


Bekijk de bouwplaatslogistiek van Saan tijdens de renovatie van de Amsterdamse metrostations:


Bekijk de bedrijfsverhuizing van Koninklijke Saan Tilburg:

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Bekijk de films en video's van Koninklijke Saan
Inloggen