Over Verhuizingen

 

Saan is al jaren de grootste projectverhuizer van Nederland. We verhuizen kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, bibliotheken, magazijnen, laboratoria, maar ook particulieren. Onze specialiteit is het leveren van maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen.

Koninklijke Saan neemt u graag al uw werk uit handen. Dit geldt voor de verhuizing zelf, maar ook voor alle zorg daaromheen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorg dragen voor de projectvoorbereiding, de coördinatie van de verhuizing en de nazorg. Koninklijke Saan beschikt over ruim een eeuw ervaring op het gebied van verhuizingen.

Complete service

De uitgebreide service van Koninklijke Saan bestaat bijvoorbeeld uit de demontage en montage van meubels en het in- en uitpakken. Hiernaast verzorgt Saan opslag en beheer van bijvoorbeeld kantoormeubilair, inboedels, piano's en vleugels en kunnen opdrachtgevers bij Saan voor lange of korte tijd een handyman inhuren. Na een verhuizing regelt de handyman bijvoorbeeld dat schilderijen en whiteboards worden opgehangen. Een aantal handymans van Saan werkt één of meerdere vaste dagen per week bij klanten. Zij ondersteunen de facilitaire dienst met allerlei werkzaamheden, zoals kleine reparaties, interne verhuizingen, etc.

Continuïteit

Wij voeren opdrachten uit voor zakelijke dienstverleners, industriële bedrijven, medische instellingen, banken en verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor particulieren. Of het nu gaat om een privéverhuizing of de herhuisvesting van een complete industriële onderneming: centraal staat dat de continuïteit van de activiteiten van de opdrachtgever niet in gevaar komt.

Wilt u een indruk krijgen van de verhuisservice van Koninklijke Saan? Lees hier dan meer over projecten die wij voor andere opdrachtgevers hebben uitgevoerd.

Meer informatie

Meer informatie over onze verhuisdiensten vindt u op de volgende pagina’s:

Bekijk hier de film over Saan Verhuizingen:

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Inloggen