Laboratoriumverhuizingen

Het verhuizen van laboratoria is een specialiteit van Koninklijke Saan. Uw gevoelige apparatuur, bijvoorbeeld analyseapparatuur voor laboratoria en ziekenhuizen, is bij ons in goede handen. Wij verzorgen zowel het vervoer als het interne transport en de plaatsing.

In de voorbereidingen kunnen we een veiligheidsplan maken, planningen afstemmen en adviseren welke verpakkingsmaterialen u kunt gebruiken. Indien nodig kunnen we de apparatuur voor het transport voor u verpakken. De verhuizing van uw laboratorium vindt plaats met speciaal aangepaste (transport)middelen. Onze ervaren medewerkers maken daarbij gebruik van speciaal geselecteerd, schoon hulpmateriaal.

Verhuizing van chemicaliën

De verhuizing van de chemicaliën kunnen we voor u coördineren. Veiligheid staat bij dit soort verhuizingen voorop. Onze medewerkers worden vooraf op de hoogte gesteld van de voorschriften. Iedere medewerkers van Saan is VCA**-gecertificeerd en in het bezit van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Daarnaast kan Saan de eventueel betrokken leveranciers van apparatuur en/of andere betrokkenen aansturen.

Meer informatie

Koninklijke Saan verzorgt ook bijzondere verhuizingen als bibliotheekverhuizingen, museumverhuizingen en magazijnverhuizingen. Hiernaast hebben wij ervaring met projectverhuizingen en particuliere verhuizingen en bieden wij aanvullende verhuisservices. Kijk hier voor een volledig overzicht.

Neem voor meer informatie contact met ons op.
Laboratoriumverhuizingen
Inloggen