Privéverhuizingen

Koninklijke Saan biedt volledig verzorgde verhuizingen. Wij kunnen u al het verhuiswerk uit handen nemen. Wanneer u gaat verhuizen heeft u veel te regelen: instanties informeren, spullen uitzoeken en inpakken, verhuiskaarten schrijven, de nieuwe woning opknappen. Intussen moet ook de verhuizing zelf worden voorbereid en uiteindelijk uitgevoerd. Voor veel mensen levert dit de nodige stress op.

Verhuizen kan op meerdere manieren. U kunt alles zelf doen. Dat is goedkoop, maar kost u veel tijd en zorg. U kunt er ook voor kiezen om uw verhuizing over te laten aan de vakmensen van Koninklijke Saan. Voor hen is verhuizen immers dagelijks werk. En voor u maakt het de verhuizing heel comfortabel!

Goede voorbereiding

Verhuizen begint met goed voorbereiden. Eén van onze productspecialisten brengt u een bezoek en bespreekt uw wensen. Tijdens het bezoek worden de te verhuizen goederen in kaart gebracht en nemen wij de mogelijkheden met u door.

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom verzorgen wij voor u desgewenst het in- en uitpakwerk. Wij demonteren en monteren uw meubilair. Wellicht heeft u spullen, die u tijdelijk in opslag wilt geven. Al deze mogelijkheden worden met u doorgenomen.

Piano’s, kunst en antiek

Met grote zorg en vakkundigheid verhuist Saan uw piano, orgel of vleugel. Tevens verzorgen wij de verhuizing van uw kluis of kunstwerken. Voor dit type projecten beschikken wij over gespecialiseerde medewerkers en hulpmiddelen. Voor het transport van uw kostbare kunst en antiek hebben wij zeer ervaren art handlers in dienst. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing!

Internationale verhuizingen

Koninklijke Saan voert geregeld internationale verhuizingen uit, zowel binnen Europa als daarbuiten. Daardoor zijn onze medewerkers uitstekend op de hoogte van alle benodigde formaliteiten. Door onze contacten met lokale verhuisbedrijven kunnen wij u uitgebreid informeren over de omstandigheden ter plaatse.

Wanneer u verhuist naar het buitenland, komt daar nogal wat bij kijken. Helemaal wanneer uw nieuwe bestemming buiten Europa ligt. Bij intercontinentale verhuizingen werken wij daarom samen met betrouwbare lokale verhuizers. We hebben de juiste contacten bij containerrederijen en douane.

Heldere offerte

Na het bezoek van de productspecialist ontvangt u – geheel vrijblijvend – een heldere offerte. Zo heeft u vooraf duidelijkheid en zekerheid over uw kosten. Na goedkeuring van de offerte, ontvangt u schriftelijk een bevestiging met de afgesproken data en tijden.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze afdeling verhuizingen in Diemen, Tilburg of Utrecht. Als u niet zeker weet welke vestiging u moet hebben, kunt u bellen naar het algemene telefoonnummer van de hoofdvestiging in Diemen.
Prive verhuizingen
Inloggen