Kantoor- en bedrijfsverhuizingen

Koninklijke Saan biedt u een volledige service en zorgt ervoor dat de continuïteit van uw organisatie zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Om de overlast voor uw medewerkers, klanten en relaties zo veel mogelijk te beperken is het zaak dat uw organisatie na de verhuizing zo snel mogelijk weer operationeel is. De voorbereidingen voor de verhuizing, zoals demontage van kantoormeubilair en het inpakken van inventaris en archief, kunt u zelf verzorgen. U kunt dit werk ook uitbesteden aan de medewerkers van Koninklijke Saan. Hierna worden met behulp van een coderingssysteem alle PC’s, bureaus, kasten etc. door onze mensen naar de juiste plaats op de nieuwe locatie gebracht. Uiteraard zetten wij eventueel gedemonteerd meubilair weer voor u in elkaar.

Na een verhuizing zijn er altijd nog vele kleine klussen te doen, zoals het ophangen van whiteboards, het op de juiste hoogte stellen van de bureaus of het verrichten van kleine reparaties. Heeft u hier zelf het juiste gereedschap niet voor of komt u handen tekort? U kunt bij ons ook een handyman inhuren.

Verhuizen van ICT

Een complete kantoorverhuizing omvat tevens het verhuizen van alle automatiseringsapparatuur. Dit vraagt om bijzondere kennis en vaardigheden van ICT. Saan heeft de deskundigheid in huis om samen met uw ICT-medewerkers een vlekkeloze verhuizing van uw computersystemen te verzorgen. Dit is inclusief de afkoppeling, de aansluiting op de nieuwe werkplekken en het testen op de nieuwe locatie. Zo wordt de overlast voor uw organisatie tot een minimum beperkt. Kijk hier voor meer informatie over ICT-verhuizingen door Saan.

Saan verzorgt ook interne verhuizingen en verhuizing van zorginstellingen. Ons volledige aanbod van verhuisdiensten is echter veel breder. Kijk hier voor een volledig overzicht.
Bedrijfsverhuizingen
Inloggen