Verhuizing van ziekenhuizen en zorginstellingen

Koninklijke Saan beschikt over een jarenlange ervaring in het verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen. Een vlekkeloze organisatie, een doordachte planning en een draaiboek dat tot in de puntjes is uitgewerkt zijn bij de verhuizing van een ziekenhuis of zorginstelling van essentieel belang. De afdelingen dienen immers zo lang mogelijk operationeel te blijven.

Voor de patiënten en bewoners van een ziekenhuis of zorginstelling is een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis. Daarom stellen wij de belangen van patiënten en bewoners altijd voorop: zij mogen geen hinder van de verhuizing ondervinden. Voor ons verhuizend personeel is een zorgzame, rustige, inlevende en menselijke opstelling vereist. Onze medewerkers zijn als het ware het verlengstuk van uw personeel.

Aanvullende diensten

Het verhuizen en vervoeren van alle soorten medische apparatuur behoort tot onze standaard dienstverlening. De opslag van inboedels en apparatuur in containers is een logische aanvulling op deze diensten.

Onze opdrachtgevers

De kennis, kwaliteit en ervaring die Saan inzet bij het verhuizen van complete ziekenhuizen worden ook vaak toegepast bij verhuizingen van zowel grote als kleine psychiatrische klinieken, bejaardencentra en verpleeghuizen. De belangen van patiënten en bewoners staan hierbij altijd voorop.
Verhuizen van zorginstellingen
Inloggen