Opslag

Koninklijke Saan heeft op verschillende plaatsen in Nederland de mogelijkheid om goederen voor u in opslag te nemen. De aard van deze goederen kan variëren van particuliere inboedels tot zware machines en van kantoormeubilair tot delen van een voetbalstadion. Afhankelijk van het soort goederen kan gekozen worden voor de meest geschikte locatie en vorm van opslag. Deze variëren van buitenopslag tot opslag in hoogwaardige, beveiligde en geconditioneerde loodsen. In totaal beheert Koninklijke Saan 20.000m² opslagruimte.

Opslag van inboedels

Soms kunt u bij een verhuizing niet direct terecht in uw nieuwe woning, of heeft u een andere reden waarom u uw inboedel wilt opslaan. Uw eigendommen kunnen wij opslaan in één van onze verwarmde, beveiligde en geconditioneerde hallen. We garanderen u veilige (tijdelijke) opslag van uw al dan niet kostbare spullen. Als uw verzekeraar uw inboedel niet verzekert tijdens de opslag, kan Saan voor u een aanvullende verzekering verzorgen.

Opslagvormen

Door te kiezen voor de juiste vorm van opslag worden goederen veilig, duurzaam en kosteneffectief opgeslagen. Koninklijke Saan biedt de volgende vormen van opslag:

- (Particuliere) inboedelkisten, inhoud 10m³
- Palletopslag
- Opslag op vrije vloer, per m²
- Buitenopslag
- Containeropslag

Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze verhuisafdeling.

Opslag
Inloggen