NiCW tekent kraanverhuurcontract met Saan

Directeur Robert Priem van de Nederlandse inkoopcombinatie Wegenbouw, NiCW en Wilfred van de Blaak, commercieel manager kranen van Koninklijke Saan hebben donderdag 31 maart hun handtekeningen gezet onder het nieuwe inkoopcontract voor kraanverhuur. Hiermee is Saan nu een van de twee partijen die exclusief mobiele kranen leveren aan de leden van de NiCW met alle afspraken van dit kraanverhuurcontract.

NiCW is een actieve inkoopcombinatie voor middelgrote aannemers in de wegenbouw, met zo’n 60 Nederlandse leden. De combinatie sluit inkoopcontracten af voor haar leden op velerlei gebieden, van materialen tot diensten en verzekeringen. De aannemers profiteren daarbij van het gezamenlijke inkoopvolume en de kennis en contacten van de inkoopcombinatie.

Wilfred van de Blaak: “Eind 2015 sloten wij al een contract af met het NiCB, de Nederlandse inkoopcombinatie Bouwbedrijven. Zo kwamen we ook aan tafel voor het contract voor de NiCW. We zijn er trots op dat we ook dit contract gegund hebben gekregen. De bouwers die zijn aangesloten bij de inkoopcombinatie kunnen bij ons bemande mobiele kranen, telekranen, torenkranen en minikranen inhuren. Maar we leveren ook nog andere bouwlogistieke diensten, zoals opslag, transport en intern transport en advies en projectmedewerkers. Men kan bij ons terecht voor het totale logistieke plaatje en dat is denk ik onze toegevoegde waarde.”

Terug naar nieuwsoverzicht