Saan heeft vier nieuwe Spierings kranen besteld

Koninklijke Saan heeft voor 2019 vier nieuwe Spierings kranen besteld. Er worden drie SK597-AT4 kranen, een 4-assige mobiele torenkraan met 48 meter gieklengte, en nog een nieuwe SK1265-AT6 aan de vloot toegevoegd. In 2018 heeft Saan ook al twee nieuwe SK1265-AT6 kranen in gebruik genomen. Verder zal Saan, als een van de eerste kraanverhuurbedrijven in Nederland, de gloednieuwe SK487-AT3 Plug-in Hybrid eDrive City Boy in gebruik gaan nemen.

Hijsen in stedelijk gebied

Rutger Alferink, Algemeen directeur van Koninklijke Saan; “We zijn er trots op dat wij deze investeringen kunnen doen. In 2000 hebben wij de eerste Spierings torenkraan, de SK598-AT5, aan ons kranenpark toegevoegd en inmiddels telt onze vloot 14 Spierings kranen. Met de City Boy in aantocht zijn wij er van overtuigd dat deze kraan het perfecte antwoord is voor het hijsen in stedelijk gebied.”

City Boy in aantocht

Koos Spierings, Commercieel directeur van Spierings Mobile Cranes B.V.; ”We zijn verheugd om deze vier nieuwe Spierings kranen aan Saan te mogen leveren. We ruilen natuurlijk ook weer een aantal kranen in zodat we in het buitenland nieuwe gebruikers van ons mobiele torenkraan concept kunnen overtuigen. We danken Saan voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar 2019 het jaar waarin de City Boy de markt zal betreden.”

Terug naar nieuwsoverzicht