Saan Tilburg breidt uit met Tadano HK65

Saan Tadano HK65

Er wordt flink aan de weg getimmerd door het team van Saan Tilburg. We zien daar de activiteit kraanverhuur flink groeien, niet alleen in Zuid-Nederland, maar vooral ook in de Belgische markt. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, breiden we onze kraanvloot op onze vestiging Tilburg uit met een Tadano HK65.

De Tadano HK65 is gemonteerd op een Scania vrachtwagen. In vergelijking met de 65 tons wegterreinkranen, zijn deze autokranen relatief snel. Zij kunnen in kortere tijd grotere afstanden afleggen en zijn snel inzetbaar. Deze voertuigen zijn ideaal voor het combineren van meerdere opdrachten achter elkaar, zoals bijvoorbeeld bij de wisseling van apparatuur op telecomsites.

Ook voor werkzaamheden voor onze Belgische relaties biedt deze kraan voordelen. Door de combinatie van een trekkend voertuig met een maximaal toelaatbaar gewicht van 32.000 kg en een trailer van 12.000 kg valt deze binnen de regeling van normaal transport. De gehele combinatie is immers niet zwaarder dan 44 ton en mag dus overal komen zonder extra vergunning. De Tadano HK 65 is dus een zeer interessante kraan, die klanten in de Benelux beslist zal aanspreken en tal van voordelen biedt op het gebied van inzetbaarheid, tijdwinst en kostenbeheersing.

Interesse om deze kraan in te zetten? Neem dan contact op met onze planning in Tilburg via kpzuid@saan.nl of 013 – 462 00 40 vanuit Nederland en 0031 (0)13 – 462 00 40 vanuit België.

Terug naar nieuwsoverzicht