Gewoon goed geregeld

Industriële verhuizingen

Het verplaatsen van kostbare of kwetsbare machines, het aanschaffen van een complete productielijn of het verhuizen van de volledige onderneming. Soms zijn dit soort veranderingen nodig om uw productie- en bedrijfsprocessen te optimaliseren of uit te breiden. Maar dan moeten deze verplaatsingen wel zo snel en efficiënt mogelijk gebeuren. En u wilt zich natuurlijk geen moment zorgen maken om de kwaliteit en veiligheid hiervan. Bij Saan Industriële Verhuizingen bereiden we elke verhuizing tot in de puntjes voor. Uw afdelingen en processen ondervinden zo weinig mogelijk hinder van onze werkzaamheden.

Bij Saan is alles gewoon goed geregeld. Of het nu gaat om het verplaatsen van gevoelige apparatuur, transporteren en plaatsen van grote en zware machines of het verhuizen van een complete productielocatie, wij verzorgen uw klus van A tot Z. Vertrouw op ruim 120 jaar vakmanschap wanneer u een industriële verhuizing laat uitvoeren en laat uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers over.

Icoontje voor de pagina Industriële verhuizingen

Complete bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing komt veel kijken. Om stagnatie van uw productieproces tijdens de verhuizing zoveel mogelijk te beperken, is een goede voorbereiding van cruciaal belang. Wij nemen het werk op, maken een gedetailleerd plan van aanpak en komen daarna met een scherpe offerte. Tijdens het hele project heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt, ook wanneer wij samenwerken met gespecialiseerde partners. Voor u betekent dat een turnkey uitvoering van het project; u draagt draaiende machines aan ons over en wij leveren ze op hun nieuwe locatie weer draaiend op. En dat alles zo efficiënt mogelijk, binnen een zo kort mogelijke doorlooptijd.

Projectbegeleiding

Onze ervaren medewerkers zijn gewend om zeer complexe projecten te begeleiden, van werkvoorbereiding tot uitvoering. Voor deze werkzaamheden kunnen wij een projectleider en projectuitvoerders leveren, die u tijdens het complete traject kunnen ontzorgen. U heeft voor uw project één betrouwbaar aanspreekpunt en kunt zo snel en efficiënt overleggen.

Turnkey projectaanpak

Bij Saan zetten we ons elke dag in voor verhuizingen van productielijnen, magazijnen, werkplaatsen, kantoren en andere omvangrijke projecten. Wij werken samen met demontagebedrijven die gespecialiseerd zijn in uw sector. U draagt uw machines draaiend aan ons over en wij leveren ze op hun nieuwe locatie weer draaiend op. Deze turnkey aanpak resulteert in een kortere doorlooptijd van de verhuizing. Zo zijn uw machines zo kort mogelijk uit productie.

Engineering

Wij hebben eigen engineers in huis, zodat we bij complexe verhuisklussen direct kunnen schakelen om situatietekeningen te maken en hijsplannen te verzorgen. Zo bedenken en vervaardigen we ook speciale transport- en hijsoplossingen. Zo regelen we snel en eenvoudig extra hulpmaterialen om de klus zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Hijs- en veiligheidsplannen

Wanneer uw verhuisklus daarom vraagt, maken we een duidelijk en overzichtelijk hijsplan. Indien gewenst, stellen we ook een compleet veiligheidsplan op. Zo’n plan bestaat in ieder geval uit een omschrijving van het hijswerk, risico-inventarisatie en overzicht van de maatregelen die Saan neemt om de risico’s te beheersen.

Hulpmateriaal

Elke situatie vraagt om een andere logistieke oplossing. Wij hebben een divers en uniek scala aan hulpmiddelen die hierbij ingezet kunnen worden. Zoals heftrucks, hijsportalen, slede- en vijzelsystemen. Verder organiseren wij indien gewenst ook rijplaten, draglineschotten, afzettingen, et cetera.

Vergunningen en ontheffingen

Saan regelt landelijk en internationaal alle vergunningen en ontheffingen die nodig zijn voor uw industriële verhuizing. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk aan contacten opgebouwd bij gemeenten en provincies. Zo houden we de lijnen kort, wat de aanvang van de werkzaamheden bespoedigt.

Opslag

Voor de tijdelijke opslag van uw machines of andere objecten hebben wij beveiligde opslaglocaties. Op deze locaties in Diemen, Tilburg en Utrecht, vindt u zowel binnen als buiten opslagruimte. Uw goederen staan veilig opgeslagen tot we ze naar hun nieuwe locatie brengen. De opslag bieden we u tegen een scherp tarief aan.

Projectbegeleiding
Turnkey projectaanpak
Engineering
Hijs- en veiligheidsplannen
Hulpmateriaal
Vergunningen en ontheffingen
Opslag

Neem contact met mij op!

  ManVrouw


  Wilt u meteen doorpakken, bel of mail dan:

  Industriële verhuizingen

  • Diemen
  • telefoon: +31 ( 0)20 - 660 60 58

  • e-mail: iv@saan.nl