Onze kranen

Voor elke hijsklus heeft Saan de juiste hijskraan. Wij verhuren mobiele telekranen, torenkranen, minikranen en autolaadkranen. We investeren volop in nieuwe, schonere technieken. We verhuren steeds meer kranen die ook elektrisch kunnen hijsen, of zelfs kunnen rijden. Ons kranenpark wordt bemand door vakkundige kraanmachinisten, die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze technische dienst houdt al ons materieel in topconditie. Dat geldt ook voor al het bijgeleverde hijsmateriaal zoals hijsbanden, kettingen, stroppen, etc. Deze onderdelen inspecteren we dagelijks en laten we periodiek keuren. Hieronder vindt u een beknopte opsomming van onze kranen. Zelf al een inschatting maken welke u nodig heeft? Download dan een van onze hijstabellenkaarten: Hijstabellenkaart Diemen/Utrecht, Hijstabellenkaart Tilburg. Bel of mail ons gerust voor meer informatie, advies of een afspraak.

Mobiele telekranen

Voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden kunt u bij Saan terecht voor een uitgebreid assortiment mobiele telekranen. Hebben wij een specifieke telekraan zelf niet in ons pakket? Ook daar heeft u geen omkijken naar, want die organiseren we dan graag voor u via een van onze betrouwbare partners. Bel ons met uw aanvraag, wij regelen het gewoon goed voor u. U krijgt direct een van onze specialisten aan de lijn, die u goed advies kan geven over de juiste kraaninzet. En is het nodig om toch even op locatie te komen kijken, dan doen we dat graag!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Mobiele torenkanen

Onze mobiele torenkranen zijn razendsnel op- en af te bouwen. Ze lenen zich perfect voor werkzaamheden op krappe locaties. Een steeds groter deel van onze vloot draait al op bouwstroom: dat is schoon én stil hijsen! De overlast wordt daarmee tot het miniumum beperkt, en de CO2-uitstoot op uw bouwproject aanzienlijk verminderd. Saan biedt u een ruim assortiment aan torenkranen, met verschillende gieklengtes en haakhoogtes. De gieklengtes van deze kranen variëren van 33 tot 65 meter, de haakhoogtes van 23 tot maar liefst 94,4 meter. Direct een mobiele torenkraan bij ons bestellen, of wilt u advies over de juiste kraan? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Minikranen

Handige kleine krachtpatsers, dát zijn de minikranen die wij verhuren. Ze zijn moeiteloos naar krappe locaties te manoeuvreren. Ook bij inpandig hijswerk kunnen ze gemakkelijk uit de voeten, een aantal van onze minikranen past zelfs door een normale deuropening. Minikranen zijn op afstand te bedienen en functioneren zowel op een dieselmotor als op een schone en stille elektromotor. Bovendien zijn ze uitgerust met non-marking rupsbanden, zodat ze geen sporen achterlaten. Ideaal voor ruimtes met kwetsbare vloeren of waar hoge eisen worden gesteld aan het materieel, zoals kantoorruimtes, ontvangstruimtes in ziekenhuizen, cleanrooms, etc. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40

Bakwagens en trekkers met autolaadkranen

Naast mobiele telekranen, mobiele torenkranen en minikranen, verhuren wij ook bakwagens en trekkers met autolaadkranen. Deze autolaadkranen hebben een grote capaciteit en zijn zeer wendbaar. Onze deskundige chauffeurs weten de wendbaarheid van deze kranen bovendien volledig te benutten. We noemen hen bij ons intern ook wel onze ‘autolaadkraan-kunstenaars’ of ‘de mannen van de afdeling kruip-door-sluip-door’. Deze voertuigen lenen zich ideaal voor het combineren van transport en hijswerkzaamheden en het bereiken van lastige plekken. Meer weten? Bel ons voor meer informatie!

Direct kranen bestellen

Bestel direct online

Bel ons in Diemen

+31 (0)20 – 660 60 60

Of bel ons in Tilburg

+31 (0)13 – 462 00 40