Gewoon goed geregeld

Specifieke Verhuizingen

Het verhuizen van gevoelige apparatuur, kunstwerken of andere kostbare en kwetsbare zaken, of het verhuizen van zware of lastig te manoeuvreren objecten: dat zijn dingen die u vast niet dagelijks organiseert en uitvoert. Zo’n verhuizing brengt natuurlijk ook een aantal risico’s met zich mee, zeker als het gaat om onvervangbare items. Risico’s die u liever niet loopt. Bij Saan zijn dit soort specifieke verhuizingen gelukkig in goede handen.

Bij Saan is alles gewoon goed geregeld. Of het nu gaat om het verplaatsen van laboratoriumapparatuur, het verhuizen van een serverruimte of het transport en de plaatsing van grote of kostbare kunstobjecten: wij verzorgen uw opdracht van A tot Z. Vertrouw op meer dan 120 jaar vakmanschap wanneer u zo’n specifieke verhuizing laat uitvoeren en laat uw project met een gerust hart aan onze medewerkers over!

Icoontje voor de pagina Specifieke Verhuizingen

Onze projectaanpak

Een verhuizing van kostbare, gevoelige en kwetsbare objecten is voor ons meer dan alleen de objecten verplaatsen. We bereiden alles tot in de puntjes voor. We komen persoonlijk langs voor een opname van de werkzaamheden en uw wensen. Op basis daarvan werken we een gedegen plan van aanpak uit. We brengen risico’s zorgvuldig in kaart en zoeken vervolgens naar de beste, veiligste en meest efficiënte oplossing. Op basis daarvan ontvangt u een heldere en passend voorstel.

Afhankelijk van uw wensen en eisen, de locatie of de aard van de werkzaamheden organiseren wij alles dat nodig is om uw opdracht tot een goed einde te brengen: engineering, hijs- en veiligheidsplannen, vergunningen en ontheffingen, of samenwerking met gespecialiseerde partners. Saan is en blijft uw aanspreekpunt voor alles dat te maken heeft met uw opdracht, dat schakelt snel en houdt het voor u lekker overzichtelijk.

De uitvoering ligt in handen van onze enthousiaste, ervaren en goed opgeleide chauffeurs, machinetransporteurs, industrieel verhuizers en kraanmachinisten. Ook bij eventuele onvoorziene omstandigheden kunt u rekenen op hun daadkracht en oplossingsgerichtheid. Zij maken het ruimt 120-jarig vakmanschap elke dag waar!

Wilt u ervaren hoe Saan te werk gaat en u kan ontzorgen bij de verplaatsing van uw kwetsbare, gevoelige of juist grote en lastig te verplaatsen kostbaarheden? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

Projectbegeleiding

Onze ervaren medewerkers zijn gewend om zeer complexe projecten te begeleiden, van voorbereiding tot uitvoering. Voor deze werkzaamheden kunnen wij projectleiders en projectuitvoerders leveren. U heeft voor uw project één betrouwbaar aanspreekpunt.

Turnkey projectaanpak

Bij Saan zetten we ons elke dag in voor verplaatsing van laboratoria, serverruimtes, kunstobjecten, historische objecten en andere complexe projecten. Hierbij hanteren we een turnkey projectaanpak en ontzorgen we u zoveel mogelijk. U draagt uw kostbaarheden met een gerust hart aan ons over en wij leveren ze op hun nieuwe locatie weer spik en span op.

Engineering

Wij hebben eigen engineers in huis, zodat we bij complexe verhuisklussen efficiënt kunnen schakelen om situatietekeningen te maken en hijsplannen te verzorgen. Zo bedenken en vervaardigen we ook speciale transport- en hijsoplossingen en regelen we snel en eenvoudig extra hulpmaterialen.

Opslag

Voor de tijdelijke opslag van machines of andere objecten hebben wij beveiligde opslaglocaties. Op deze locaties in Diemen, Tilburg en Utrecht, vindt u zowel binnen als buiten opslagruimte. Uw goederen staan veilig opgeslagen tot we ze naar hun nieuwe locatie brengen. De opslag bieden we u tegen een scherp tarief aan.

Hijs- en veiligheidsplannen

Wanneer uw verhuisklus daarom vraagt, schrijven we een duidelijk en overzichtelijk hijsplan. Indien gewenst, stellen we ook een compleet veiligheidsplan op. Zo’n plan bestaat in ieder geval uit een omschrijving van het hijswerk, risico-inventarisatie en overzicht van de maatregelen die Saan neemt om de risico’s te beheersen.

Vergunningen en ontheffingen

Saan regelt landelijk en internationaal alle vergunningen en ontheffingen die nodig zijn voor uw industriële verhuizing. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk aan contacten opgebouwd bij gemeenten en provincies. Zo houden we de lijnen kort, wat de aanvang van de werkzaamheden bespoedigt.

Hulpmateriaal

Wij leveren alle hulpmaterialen die nodig zijn bij de verhuiswerkzaamheden. Wij hebben heftrucks, hijsportalen, slede- en vijzelsystemen. Verder organiseren wij indien gewenst ook rijplaten, draglineschotten, afzettingen, et cetera.

Projectbegeleiding
Turnkey projectaanpak
Engineering
Opslag
Hijs- en veiligheidsplannen
Vergunningen en ontheffingen
Hulpmateriaal

Neem contact met mij op!

Wilt u meteen doorpakken, bel of mail dan:

Specifieke Verhuizingen

  • Diemen
  • telefoon: +31 (0)20 - 660 60 56
  • e-mail: iv@saan.nl
  • Tilburg
  • telefoon: +31 (0)20 - 462 00 00
  • e-mail: iv@saan.nl