Gewoon goed geregeld

Specifieke Verhuizingen

Er zijn van die transporten die je niet zomaar aan de eerste de beste transporteur overlaat. Het transport van kunstobjecten of unieke historische objecten bijvoorbeeld. Deze zijn meestal onvervangbaar en vaak van onschatbare waarde. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je kostbare sculptuur of museale object veilig en ongeschonden op z’n plaats van bestemming terechtkomt. Daarom zoek je een transporteur met veel ervaring met zulke specifieke verhuizingen. Bij Saan ben je dan aan het juiste adres!

Bij Saan zijn ook deze specifieke verhuizingen gewoon goed geregeld. Van heel fijn of zelfs fragiel tot groot en zwaar: bij Saan krijgt jouw kostbare lading de aandacht die ze nodig heeft. Een speciale verpakking? Fluwelen handschoenen? Millimeterwerk met een zware hijskraan? Onze gespecialiseerde collega’s draaien hun hand er niet voor om. Vertrouw op 125 jaar ervaring en laat je unieke object met een gerust hart aan ons over!

Icoontje voor de pagina Specifieke Verhuizingen

Onze aanpak

Wanneer je contact met ons opneemt met een aanvraag voor een transport van een bijzonder object verzamelen we natuurlijk eerst zoveel mogelijk informatie. Soms hebben we voldoende aan foto’s en gegevens over de maten en het gewicht, maar vaak komen we eerst langs voor een opname. We bekijken dan het te verplaatsen object om te zien hoe we het veilig en schadevrij kunnen laden en lossen. Zijn de locaties goed bereikbaar voor zwaar materieel? Zijn eventuele doorgangen groot genoeg? Is er speciaal hulpmateriaal nodig voor laden, lossen of het transport? Indien nodig doen we ook een routeverkenning om te zien of daar nog obstakels zijn en of er vergunningen en ontheffingen nodig zijn. Voor het maken van hijs- en veiligheidsplannen of situatietekeningen hebben we een eigen engineer in huis. Op basis van alle gegevens maken we een heldere offerte.

Geef je ons de opdracht, dan maken we samen de definitieve planning. Zijn er vergunningen, ontheffingen of verkeersmaatregelen van toepassing, dan neemt onze afdeling ook deze zorg van je over. De uitvoering van het transport ligt in handen van onze enthousiaste en ervaren industrieel verhuizers. Zij zijn gewend aan dit soort projecten, hebben gespecialiseerd, schoon hulpmateriaal en zijn pas tevreden als het object naar volle tevredenheid op de eindbestemming staat.

Wil je voor jouw kunstwerk of historisch object de beste zorg bij het transport en de plaatsing ervan? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag!

Referenties

Saan werkt al jaren met veel plezier regelmatig voor de volgende relaties:

 • Stichting ArtZuid
 • Museum Voorlinden
 • Rijksmuseum Amsterdam
 • Het Scheepvaartmuseum
 • Amsterdam&Partners
 • Koninklijk Theater Carré
 • Aviodrome

Opslag

Soms is er tijdelijk een opslagplek nodig, wanneer bijvoorbeeld een sculptuur verhuist van de ene locatie naar de andere. Of wanneer de locatie waar een object zijn vaste plek heeft, gerestaureerd of verbouwd moet worden. Bij Saan staan er goed beveiligde opslaghallen tot je beschikking in Diemen, Tilburg en Utrecht. Daar krijgt je kostbare object veilig onderdak tot het naar de nieuwe of vernieuwde locatie kan.

Vergunningen en ontheffingen

De regelgeving binnen gemeentes wordt steeds complexer, zeker wanneer het gaat om transport met zware voertuigen. Voor Saan is dit gelukkig dagelijks werk. Onze medewerkers van onze afdeling Vergunningen zijn uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, hebben goede contacten en weten alles over de aanvraagprocedures en de doorlooptijden. Is er voor het transport van jouw kunstwerk of historische object zwaar transport of een hijskraan nodig, dan is het prettig om te weten dat je dit deel van de verhuizing ook gewoon aan Saan kunt overlaten.

Opslag

Voor de tijdelijke opslag van machines of andere objecten hebben wij beveiligde opslaglocaties. Op deze locaties in Diemen, Tilburg en Utrecht, vindt u zowel binnen als buiten opslagruimte. Uw goederen staan veilig opgeslagen tot we ze naar hun nieuwe locatie brengen. De opslag bieden we u tegen een scherp tarief aan.

Projectbegeleiding

Saan is gewend om grote verhuizingen te verzorgen, ook van complete verhuizingen van musea of het in korte tijd realiseren van alle transporten en plaatsingen van sculptuurroutes. Ieder stuk dat we verhuizen is dan uniek, en wordt ook door ons zo behandeld. Om dat allemaal in goede banen te leiden hebben we ervaren projectleiders in huis. Zij zorgen voor de coördinatie, de planning en aanpassing op onvoorziene omstandigheden en alles wat er verder bij het project komt kijken. Als opdrachtgever heb je dan gedurende het hele project deze projectleider als aanspreekpunt. En dat werkt en communiceert wel zo prettig.

Referenties
Opslag
Vergunningen en ontheffingen
Opslag
Projectbegeleiding

Neem contact met mij op!

  ManVrouw


  Wilt u meteen doorpakken, bel of mail dan:

  Specifieke Verhuizingen

  • Diemen
  • telefoon: +31 (0)20 - 660 60 56
  • e-mail: iv@saan.nl
  • Tilburg
  • telefoon: +31 (0)20 - 462 00 00
  • e-mail: iv@saan.nl