Uw machine verhuizen - direct meer weten?

Wij bellen u:


  Download info:

  Download brochure

  Verhuizen van machines - Saan ontzorgt

  Onze klanten

  De industriële verhuizers van Saan hebben ruime ervaring met machineverhuizingen in verschillende branches. Wij zijn met name werkzaam in de volgende sectoren:

  • Levensmiddelenindustrie (food)
  • Medische sector
  • Maak-industrie

  Voor elke branche kiezen we voor een eigen aanpak, want iedere sector heeft zijn specifieke kenmerken, wensen en eisen. Daarnaast heeft ook elke opdrachtgever weer een unieke situatie, omdat geen enkele locatie hetzelfde is. Wij stemmen onze aanpak daar moeiteloos op af.


  De voorbereiding

  Het plannen van een verhuizing kost tijd, want er komt veel bij kijken. Vaak realiseren opdrachtgevers pas op een relatief laat tijdstip dat het verhuizen van machines iets is dat je niet zomaar even doet. Daardoor kunnen zij in de problemen komen. De specialisten van Saan helpen u graag met een inventarisatie van de werkzaamheden en een plan van aanpak met een efficiënte planning. U weet vooraf precies wat u van ons mag verwachten, want wij maken een heldere offerte met een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden. Daardoor komt u niet voor verrassingen te staan.


  Gespecialiseerde partners

  Saan gelooft in samenwerking met gespecialiseerde partijen, die ervaring hebben met machines in uw specifieke branche. Daarom werken wij voor verhuizen van machines vaak samen met professionele bedrijven. Gezamenlijk verzorgen we coderen, demontage, uithuizen/verplaatsing, transport, inhuizen, plaatsing en montage. Doordat we goed op elkaar ingespeeld zijn, betekent dat voor u veel voordelen:

  • U heeft één aanspreekpunt, dus dat schakelt snel en gemakkelijk.
  • Voor elk onderdeel van het proces de beste professionals.
  • Door sterke samenwerking een geolied verhuistraject.
  • Een kortere doorlooptijd van uw verhuizing: daardoor minder stagnatie en lagere kosten.
  • U wordt volledig ontzorgd, want wij pakken uw project turnkey aan!

  Verhuizen van machines - projectaanpak partnerbedrijven

  Specifiek hulpmaterieel

  Elke verhuizing van machines is weer anders. Want elke machine is anders, elke locatie is anders. Hoe groot, zwaar of kwetsbaar uw machines ook zijn, en hoe lastig de locatie ook is, Saan zorgt ervoor dat uw machines veilig en snel verplaatst worden. Voor machineverplaatsingen hebben wij bijzonder hulpmaterieel, zoals hijsportalen, vijzels en luchtkussens. Is voor uw verhuizing een hulpmiddel nodig dat wij nog niet in huis hebben? Onze eigen technische dienst zorgt voor aangepast hulpmaterieel dat aan alle technische en veiligheidseisen voldoet.

  Verhuizen van machines, hulpmaterieel hijsportaal


  Meer weten over onze aanpak?

  Kijk op onze pagina Industriële Verhuizingen om meer informatie te lezen over het verhuizen van machines.

  Voorbeelden van onze aanpak bekijken? Neem een kijkje op onze pagina Projecten.

  Liever meteen de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

  U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of mailen:
  Diemen: +31 (0)20 – 660 6058
  Tilburg: +31 (0)13 – 462 0000
  E-mail: iv@saan.nl.

  Wij staan voor u klaar!