Nieuw: duurzaam hijsmaterieel Saan in één overzicht!

Steeds vaker krijgen we de vraag van uitvoerders, projectleiders en inkopers de vraag of we een overzicht kunnen aanleveren van al ons duurzame materieel. Daarom hebben we dit nu aan onze hijstabellenkaart van 2023 toegevoegd. Vanaf nu zie je in één oogopslag welk materieel elektrisch kan draaien of op HVO100 kan draaien.

Hijstabellenkaart 2023

Het voldoen aan de eisen voor stikstof- en CO2-uitstoot levert de bouwsector flink wat uitdagingen en hoofdbrekens op. Saan is een aantal jaar geleden al gestart met het investeren in duurzamer materieel en heeft inmiddels het grootste assortiment aan mobiele hijskranen die elektrisch kunnen draaien. Bovendien is een heel groot deel van onze vloot al geschikt voor het gebruik van HVO100, de volledig hernieuwbare en schone dieselvariant. Welk hijsmaterieel dit is, zie je nu heel gemakkelijk in de Saan hijstabellenkaart van 2023. Download hem hier: Saan Hijstabellenkaart

Aluminiumkranen/hoogwerkers en autolaadkranen

Naast onze telekranen en torenkranen vind je nu op het overzicht ook onze aluminiumkranen. Deze lichtgewichten zijn tevens uit te rusten met een hoogwerkerbak. Ze rijden indien gewenst op HVO100 en kunnen elektrisch draaien. En omdat we steeds meer vraag krijgen naar de combinatie van transport én hijsen, hebben we ook de autolaadkranen opgenomen in de hijstabellenkaart. Ook deze rijden op HVO100 en het merendeel is geschikt om op bouwstroom te draaien. Zo heb je het overgrote deel van ons hijsmaterieel in één overzicht bij elkaar!

Uitgebreide hijstabellen nu ook digitaal

Op de hijstabellenkaart is nu een handige qr-code afgedrukt. Scan deze code en surf direct naar het digitale materieelboek van Saan. Daar vind je het overzicht van alle mobiele telekranen, torenkranen, aluminiumkranen/hoogwerkers en autolaadkranen. Binnenkort breiden we dit nog uit met onze minikranen. Ook hier zie je gemakkelijk welke kranen elektrisch kunnen draaien en welke geschikt zijn voor HVO100. Dit is ook de plek waar je de uitgebreide hijstabellen van het Saan-materieel als pdf kunt downloaden. Je vindt het digitale materieelboek op deze pagina van onze website: Saan Materieelboek.

Advies nodig?

Staat de benodigde kraan er niet bij? Ook als ze niet in ons assortiment zijn opgenomen, kunnen we ze wel voor je regelen. En kom je er met onze hijstabellen toch nog niet helemaal uit? We helpen je natuurlijk graag telefonisch of we komen langs voor een opname van het werk. Bel of mail ons voor advies: 020 – 660 60 60 of kranen@saan.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht