Praktisch en duurzaam: het Saan Materieelboek

Ben je op zoek naar een compleet overzicht van al het Saan hijsmaterieel? Kijk dan op ons nieuwe digitale Materieelboek op deze website. Hier vind je al het beschikbare hijsmaterieel van Saan. Ook hier zie je gemakkelijk welke tot het duurzame assortiment behoren, en alle individuele hijstabellen zijn hier te downloaden.

Digitaal Materieelboek

In het materieeloverzicht vind je alle telekranen, torenkranen, aluminumkranen/hoogwerkers en de autolaadkranen. Binnenkort voegen we ook de minikranen eraan toe. In dit overzicht zie je welke kranen elektrisch kunnen draaien en welke voertuigen geschikt zijn voor HVO100. Van het hijsmaterieel kun je op deze pagina ook alle uitgebreide hijstabellen downloaden in PDF. Voeg het materieelboek toe aan de favoriete pagina’s in je internetbrowser en voortaan heb je altijd de actuele informatie bij de hand.

Klik hier voor het digitale Materieelboek

Duurzamer en altijd de juiste info

Met het digitale Materieelboek slaan we twee vliegen in één klap: het is duurzamer en het is altijd up to date. Want de oude, papieren materieelboeken in kunststof multomappen zijn hiermee verleden tijd. Vanaf nu geen verouderde materieelboeken meer in de kast, maar altijd de juiste informatie vindbaar op onze website.

Naast het verduurzamen van ons materieel maken we bij Saan nog veel meer verduurzamingsslagen. Onze complete leaseauto-vloot is bijvoorbeeld elektrisch, we verduurzamen onze panden en maken onze processen zoveel mogelijk papierloos. Het digitale materieelboek is weer een stap in de goede richting!

Beknopt overzicht in de Hijstabellenkaart

Mocht je liever een beknopt overzicht willen waarin je alle hijskranen naast elkaar kunt zien, én kunt terugvinden welke de meest duurzame zijn? Dan kun je ook de handige Hijstabellenkaart downloaden. Je vindt ‘m bovenaan het digitale materieelboek, of download hem alvast hier.
Staat de benodigde kraan er niet bij? Ook als ze niet in ons assortiment zijn opgenomen, kunnen we ze wel voor je regelen. En kom je er met onze Hijstabellenkaart of de hijstabellen van ons digitale Materieelboek toch nog niet helemaal uit? We helpen je natuurlijk graag telefonisch of we komen langs voor een opname van het werk. Bel of mail ons voor advies: 020 – 660 60 60 of kranen@saan.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht