Krachtenbundeling Saan Trucking en Fly by Nite Conferences

We kunnen het jaar afsluiten met leuk nieuws! Onze dochteronderneming Saan Trucking gaat samen met het Brits/Ierse Fly by Nite een nieuw bedrijf beginnen, ieder met 50% van de aandelen. Het nieuwe bedrijf, SAAN FBN Europe, zal haar transportdiensten verlenen in de Europe live-entertainment industrie.

Nederland, Roemenië en Duitsland

SAAN FBN Europe krijgt in Europa een aantal standplaatsen. In Nederland vanuit Amsterdam en Tilburg en in Roemenië vanuit Cluj-Napoca. Wij verwachten binnenkort ook een standplaats in Duitsland daaraan toe te kunnen voegen. Alle voertuigen zullen zo snel als dat mogelijk is, in de iconische Fly by Nite kleurstellingen te zien zijn.

Spannende stap voorwaarts

Dit is een spannende stap voorwaarts voor zowel Saan Trucking als Fly by Nite. Met de deelneming in SAAN FBN Europe kan Fly by Nite haar relaties continuïteit en comfort bieden, zonder de beperkingen waarmee voertuigen geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk worden geconfronteerd wanneer ze naar Europa reizen. De relaties van Saan Trucking kunnen op hun beurt gebruik maken van de uitstekende dienstverlening van Fly by Nite wanneer zij door het Verenigd Koninkrijk toeren.

Klaar voor 2022!

In eerste instantie zal SAAN FBN Europe de komende maanden zowel SAAN- als FBN-klanten ondersteunen in wat een enorm druk tourjaar belooft te worden. Naarmate het aantal voertuigen in de vloot toeneemt, zal SAAN FBN Europe zoeken naar nieuwe relaties met in Europa gevestigde productie- en toeleveringsbedrijven.

Met de introductie van de SAAN FBN Europe-vloot, samen met de voertuigen van Fly By Nite Europe Limited (deze is gevestigd in Dublin, Ierland), zijn we meer dan klaar voor alle werkzaamheden in 2022.

Terug naar nieuwsoverzicht