Kraanverhuur

Bij Saan huurt u mobiele telekranen en mobiele torenkranen, en voor specifiekere hijsklussen kunt u bij ons terecht voor een verreiker, hoogwerker of een speciale kraan, zoals de minikraan en de linmac voor inpandig hijswerk. Op deze pagina's leest u meer over kraanverhuur; ons assortiment mobiele hijskranen en alle aanvullende diensten.

Ook wanneer u nog niet weet welke hijskraan het meest geschikt is voor uw werk, bent u hier aan het juiste adres. In dat geval kan de hijstabel uitkomst bieden. Klik op onderstaande foto's voor alle informatie over onze activiteit Kraanverhuur. 

 Mobiele telekranen

mobiele telekranen

 Hoogwerkers / verreikers

hoogwerkers en verreikers

 Mobiele torenkranen

mobiele torenkranen

 Hijstabel

kraanselector en hijstabel

 Speciale kranen

 Bouwlogistiek

Bouwlogistiek

Mobiele kranen voor elke hijsklus

Saan biedt een ruim assortiment kranen voor elke hijsklus. Daarnaast verzorgen wij de organisatie en uitvoering van volledige projecten, waar nodig in combinatie met onze andere specialismen. 

Van voorbereiding tot nazorg: onze medewerkers van de afdeling kraanverhuur nemen u desgewenst al het werk uit handen. Of het nu gaat om het regelen van de benodigde vergunningen en ontheffingen of om het maken van hijs- en veiligheidsplannen, wij organiseren het graag voor u!
Hier vindt u meer over onze diensten op het gebied van kraanverhuur.

Volg Saan op:

Twitter   LinkedIn   Facebook   YouTube

Wat vinden klanten?

Nieuws
 

Get Aggregated RSS


Meer nieuws...

Inloggen