70 tonner toegevoegd aan telekraan-assortiment

Ons assortiment mobiele hijskranen is wederom uitgebreid: Saan schafte als aanvulling op de bestaande vloot een 70 tonner aan. De nieuwe telekraan, die onlangs werd afgeleverd, is een Tadano ATF 70-G4. De 4-assige kraan heeft een 52,1 meter lange hoofdmast. Het aantal 70 tons telekranen in onze vloot komt hiermee op vier. Zij zijn allemaal van het merk Tadano.

Wilt u meer informatie over deze kraan, of weten wat het tarief is voor deze 70 tonner? Neem dan contact op met de medewerkers van onze afdeling Kraanverhuur. Via hen kunt u tevens een afspraak maken voor een technische opname of direct een bestelling plaatsen.

Voor een overzicht van alle typen mobiele hijskranen kunt u de pagina Onze kranen raadplegen. Hier vindt u ook de hijstabellen van de hijskranen die wij leveren vanuit onze vestigingen in Diemen, Utrecht en Tilburg.

Kranen op bouwstroom

De belangstelling voor elektrisch materieel is groot. Op dit moment hebben wij (nog) geen telekranen als deze 70 tonner op bouwstroom, maar wij leveren wel een uitgebreid assortiment mobiele torenkranen die op bouwstroom kunnen draaien: de Liebherr MK73, de MK88, en de MK140. Daarnaast hebben wij de CityBoy van Spierings in de vloot, die zowel elektrisch kan hijsen als rijden. Verder vindt u bij Saan ook elektrische minikranen. Ook zijn er mogelijkheden om kranen te huren met schone HVO Diesel. U leest hier meer over op de pagina Duurzaam bouwen.

Terug naar nieuwsoverzicht