Doe Maar Duurzaam met Saan en BP

Onze Commercieel manager Wilfred van de Blaak was afgelopen weekend te zien in het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ. Samen met Ruben Beens, CEO bij BP Nederland, vertelt hij over duurzame oplossingen en samenwerking op het gebied van duurzaamheid in de bouwwereld.

Samenwerking is de sleutel

Duurzaam: dat is niet direct het etiket dat je opgeplakt krijgt als logistiek bedrijf of brandstoffenleverancier. Zowel Koninklijke Saan als BP timmeren echter flink aan de weg als het gaat om duurzaamheid. We investeren in schoner materieel en duurzame energie-oplossingen en processen. En we helpen bovendien beide andere bedrijven om hun impact op het milieu terug te dringen. En daarbij zijn we ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel is tot sneller succes. Op die manier zet je snellere stappen naar een duurzame toekomst! Daarom deden we – op initiatief van onze partner BP – mee aan het programma van RTLZ.

Doe Maar Duurzaam RTLZ

Doe Maar Duurzaam is een programma dat dieper ingaat op actuele ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid. In iedere aflevering wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op MVO en duurzaamheid. Milieubewuste bedrijfsvoering gaat namelijk verder dan de zaken die algemeen bekend zijn, zoals recyclen en zonnepanelen.

Duurzaam Bouwen met Saan

In de aflevering van afgelopen zaterdag vertellen Ruben Beens en  Wilfred van de Blaak op welke manieren er op dit moment al slim wordt samengewerkt in de bouw, en welke nieuwe intitiatieven er ontwikkeld worden. De uitzending is natuurlijk maar kort, dus niet alles wat Saan doet op het gebied van duurzaam bouwen kon aan bod komen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, gericht op het helpen van onze opdrachtgevers bij bouwen met minder schadelijke uitstoot? Kijk dan op onze pagina Duurzaam Bouwen.

Terugkijken?

Terug naar nieuwsoverzicht