Opslag, transport en plaatsing voor Roche Diagnostics Nederland B.V.

Ruim 20 jaar werkt Saan al voor Roche Diagnostics Nederland B.V. De producent van diagnostische apparatuur besteedt sinds 1995 de – tijdelijke – opslag en het transport uit aan Saan. Daarnaast assisteren de medewerkers van Saan de medewerkers van Roche bij de plaatsing van de gevoelige apparatuur.

De diagnostische apparatuur die Roche levert aan medische instellingen, zoals bijvoorbeeld laboratoria van ziekenhuizen en bloedbanken, wordt enkele weken voor uitlevering op referentienummer van de klant bij Saan afgeleverd. De logistieke medewerkers van Saan controleren bij ontvangst alle apparatuur op schade en nemen de apparatuur in opslag. Aangezien het uiteraard zeer gevoelige apparatuur betreft, wordt deze door de Saan-medewerkers medewerkers met uiterste zorg behandeld.

  • Van Roche ontvangt Saan tijdig een overzicht van de leverdata en adressen, op referentienummer, waarbij men aangeeft welke apparatuur bij welke medische instelling moet worden afgeleverd, inclusief aflevertijden en overige instructies zoals relevante telefoonnummers en contactpersonen. Een dag voor uitlevering zetten de logistieke medewerkers alles dat bij het gevraagde referentienummer hoort klaar voor transport. De transporteurs van Saan leveren met eigen materieel en materiaal de apparatuur tot in de gewenste ruimte van het ziekenhuis of laboratorium. Zo ligt de logistieke routing van opslag, transport en plaatsing tot in de juiste ruimte volledig bij één partij, wat de planning van Roche vereenvoudigd.

    Afhankelijk van de situatie wordt de apparatuur in de Saan-vrachtwagen uitgepakt, of op het plaatsingsadres. Het verpakkingsmateriaal wordt na de plaatsing retour genomen en door Saan aangeboden aan een recylclingbedrijf. De medewerkers van Saan assisteren de technici van Roche, die de technische installatiewerkzaamheden uitvoeren, ook bij de plaatsing van de apparatuur.

    Ga naar projectenoverzicht