OC Verhulst en Saan ontzorgen samen

OC Verhulst ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. OC Verhulst is onderdeel van Orange Climate en levert aan een breed scala aan klanten uit de industrie, gezondheidszorg en de utiliteitsbouw. Vanuit de invalshoeken lucht- en klimaattechniek, koeltechniek en meet- en regeltechniek wordt steeds weer gezocht naar de optimale oplossing voor de klant én voor het milieu. Op deze wijze ontstond ook de samenwerking met Koninklijke Saan.

OC Verhulst vond in Saan een logistiek dienstverlener, die als verlengstuk van hun eigen dienstverlening kon opereren. Klanten van Verhulst hoeven het interne transport niet meer zelf te organiseren; Saan verzorgt het transport letterlijk vanuit de fabriek tot op de definitieve plaats achter de voordeur. OC Verhulst en Saan ontzorgen samen de opdrachtgever.

  • De klant heeft via OC Verhulst slechts één aanspreekpunt voor zowel de levering van het klimaatsysteem als voor het transport en de plaatsing. OC Verhulst en Saan ontzorgen samen de opdrachtgever. Het volledige transport is van a tot z in handen van één partij waardoor er bijvoorbeeld minder aan- en afvoertijden van transporteurs zijn en dus en minder wachttijd is. De machinetransporteurs van Saan zijn gewend om op locatie met andere partijen samen te werken en kunnen de technische medewerkers van OC Verhulst goed assisteren bij de technische installatie. De doorloopttijd van opdrachten is daardoor beduidend korter, het proces verloopt efficiënter, en uiteindelijk levert dat de klanten van OC Verhulst interessant economisch voordeel op.

    Ga naar projectenoverzicht