Verhuizing hightech fabriek en kantoren Norma

Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen voor haar klanten ontwerpt en bouwt. De klanten van Norma zijn wereldspelers op het gebied van innovatieve hoogtechnologische systemen. Saan kreeg de opdracht om de volledige verhuizing hightech fabriek Norma naar een nieuw bedrijfspand in Hengelo uit te voeren. Het ging om een complexe bedrijfsverhuizing van de fabriek, kantoren, productielijnen en productieruimten binnen één maand te verzorgen.

De verhuizing van een oud naar een nieuw gebouw was een complexe operatie en is op basis van één op één aangenomen en uitgevoerd. Het plan van aanpak en de combinatie van Koninklijke Saan met Yourtech bleek voor Norma, na een zorgvuldige selectieproces, de doorslag te geven om voor Saan te kiezen.
Tijdens de verhuizing bleef een deel van de machines in productie, want door de verhuizing mocht geen stagnatie in de productie optreden. De lay-out van de nieuwe fabriek is compleet anders dan de oude fabriek. De verhuizing van de productielijnen vergde veel coördinatie en de planning werd dagelijks aangepast aan de wensen van Norma. Met zo min mogelijk hinder is het gelukt om Norma binnen de gestelde termijn een maand te verhuizen. Saan-breed hebben diverse collega’s aan deze logistiek complexe opdracht gewerkt om tot de best passende oplossing voor Norma te komen.

  • Verrichte werkzaamheden: 
Voorbereiding, inclusief opstellen van interne en externe planning.
 De-installeren, vervoeren en installeren van complexe productieapparaten.
 Coördinatie van diverse externe leveranciers (OEM’ers, installatiebedrijven, etc.) tijdens voorbereiding en uitvoering.
 Verhuizing hightech fabriek inclusief kantoren, machines, grondstoffen, onderdelen en halffabrikaten.
Verhuizen van onder meer kunststofafdeling, zagerij, meetkamer, ovenplein, montage afdeling, lamineerafdeling, klinkgroep en magazijn.

    Ga naar projectenoverzicht