Verhuizing TNT Express

Pakketvervoerder TNT Express Nederland opende in Eindhoven een nieuw en ultramodern depot, waarin een aantal distributiecentra werden samengevoegd. Het sorteercentrum werd in tien maanden tijd gebouwd en heeft een sorteercapaciteit van 3.500 pakketten per uur. Het TNT depot op het GDC-bedrijventerrein in Eindhoven beschikt daarnaast over 105 laaddocks, waarvan 52 voor vrachtwagens. Het pand, waarvan de nieuwbouw tien maanden geleden startte, is dusdanig ingericht dat bestelauto’s tot aan de sorteerband kunnen rijden.

Saan verzorgde de verhuizing voor TNT Express naar het nieuwe districentrum. Daarnaast werd een call centre verhuisd. Hierbij werden de werkplekken van ca. 200 medewerkers inclusief speciaal meubilair verhuisd. Tevens verzorgde Saan het af- en aankoppelen van pc’s en andere apparatuur.

  • Na de uitvoering van de verhuiswerkzaamheden en het distribueren van overtollige zaken naar andere TNT vestigingen in Nederland, werden de oude kantoren, loodsen en magazijnen veegschoon opgeleverd. De doorlooptijd van de verhuizing betrof 6 weken, waarbij TNT zo veel mogelijk werd ontzorgd en de normale bedrijfsprocessen van deze opdrachtgever zoveel mogelijk gewoon doorgang vonden.

    Ga naar projectenoverzicht