Verhuizing productievestiging, kantoren en magazijn Brookx

Brookx bedient wereldwijd defensie- en industriële technologie bedrijven als een geïntegreerde, full-service partner en leverancier van op maat gemaakte high-end Power Electronics. Saan heeft de verhuizing van de productievestiging, inclusief het kantoor en magazijn, van Brookx Company B.V. vanuit Zoetermeer naar een nieuw pand in Den Haag uitgevoerd.

De verhuizing van de productievestiging omvatte naast de kantoorwerkplekken en het magazijn met name de verhuizing van de montage- en productieafdelingen met hoogwaardige apparatuur en machines. Aangezien het nieuwe onderkomen van Brookx op de 3e etage is, werden alle grote machines en werkbanken via een dakluik met een kraan van Saan ingehesen. Een duidelijk voorbeeld van de complete logistieke dienstverlening van Saan. De verhuizing is in een tijdsbestek van één week uitgevoerd, waarbij de hijswerkzaamheden werden geconcentreerd tot slechts één werkdag.

  • Brookx selecteerde Saan voor deze verhuizing vanwege de ervaring met de uitvoering van complexe industriële verhuizingen en het verhuizen van hoogwaardige elektronische equipment.

    Brookx zet haar activiteiten voort vanuit een 1.000 m² kantoor- en productieafdeling, inclusief State-of-the-art SMTen ESS-faciliteiten. Het nieuwe pand is volledig gestript en omgebouwd om aan de hoge eisen van Brookx te kunnen voldoen.

    Als bijzonderheid is te vermelden dat het beeld ‘Hoger Zij Uw Vlucht’ (A. Termote) dat bij het 25-jarig bestaan van ‘Van Der Heem’ in 1951 door het personeel is geschonken, ook is meeverhuisd. Het beeld is met een telekraan naar de 3de etage gehesen en staat nu op een prominente plaats in de hal van Brookx.

    Ga naar projectenoverzicht