Eerste open dag Saan Museum in 2019

Ook in 2019 opent het Saan Museum haar deuren weer voor het publiek! Dit jaar zijn er slechts twee open dagen, één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. Zondag 14 april is de eerste open dag van het Saan Museum in 2019! Er is plezier voor jong en oud te beleven dus kom ook gezellig langs aanstaande zondag. U bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Weesperstraat 78-82 in Diemen. De toegang is zoals altijd gratis.

120 jaar geschiedenis

In het Saan Museum komt de 120-jarige geschiedenis van Koninklijke Saan tot leven. Te zien zijn onder meer historische auto’s en kranen, er hangen talloze foto’s langs de wanden, oude onderhoudsboeken zijn in te zien en er ligt veel gereedschap van vroeger. Soms worden er zelfs rondleidingen gegeven door oud-medewerkers die boeiende verhalen te vertellen hebben. En op de werf is het huidige kranenpark natuurlijk ook nog te bewonderen.

Saan Museum twee keer open dit jaar

De open dagen van het Saan Museum in 2019 zijn:

• Zondag 14 april
• Zondag 15 september

Kunt u aanstaande zondag niet? Schrijf dan 15 september alvast in uw agenda! Want het Saan Museum heeft dit jaar nog slechts twee open dagen. Buiten de eerste open dag van aanstaande zondag heeft u alleen op 15 september nog kans om het museum te bezoeken. Als het slecht weer wordt, zit u lekker droog in ons museum maar bij mooi kunt u natuurlijk ook prima langs komen met de auto of gewoon lekker op de fiets.

 

Het museum is op aanvraag ook voor groepen beschikbaar. Meer informatie vindt u op de website van het Saan Museum.

Terug naar nieuwsoverzicht